
Επιμέλεια: Τόσκα Παναγιώτα
Όταν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, και οι επιλογές περιορίζονται, τότε αρχίζουν να λειτουργούν η καινοτομία και η ευρηματικότητα, παντρεμένες με την παράδοση και το μεράκι. Έτσι ακριβώς ξεκίνησε μια πρωτότυπη ιδέα ο κ. Ισαακίδης, επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, ο οποίος δημιούργησε κάτι πολύ πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα: το πρώτο κινητό κατάστημα διάθεσης φαγητού (food truck), το οποίο σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε, αδειοδοτήθηκε και πιστοποιήθηκε από όλες τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και λειτουργεί πλέον σαν ένα κανονικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Στόχος του επιχειρηματία είναι να δημιουργηθεί ένα food truck park όπου θα βρίσκονται πέντε λεωφορεία-καταστήματα με κατάλληλη διαμόρφωση, η οποία θα παραπέμπει σ’ ένα μικρό εμπορικό κέντρο. Ο επισκέπτης μέσα σ’ ένα περιβάλλον ξεχωριστό και μοναδικό θα μπορεί να απολαμβάνει φαγητό, καφέ και γλυκό.
Το θέμα παρουσιάστηκε και από την τηλεόραση της ΕΡΤ3.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου